skip to Main Content
Despre noi
DETON.ro

Pentru noi, calitatea serviciilor oferite este pe primul loc. Princiliul nostru este ca dupa ce apelati la serviciile noastre sa fiti pe deplin multumit si sa consideri ca a meritat, ca problema pentru care ne-ai cerut ajutorul s-a rezolvat complet si ca de acum inainte veti sti cu siguranta in cine sa aveti incredere cu PC-ul sau laptop-ul dumneavoastra.

Prima, dar si cea mai important pas in reparare este un diagnostic precis. Procesul variaza in functie de defectul aparut, desi in cea mai mare parte a cazurilor, simptomele sunt asemanatoare sau si chiar aceleasi, pentru dispozitive de la acelasi furnizor . Echipa noastra specializata face tot posibilul pentru a va oferi un timp de diagnosticare cat mai eficient si rapid. Din punctul in care se stabileste diagnosticul, veti fi informat de natura defectului, posibilele costuri, modul de reparatie si durata reparatiei.

Vom fi suntem onorati sa va ajutam in cel mai rapid, usor si ieftin mod posibil. Pentru nelamuriri, intrebari sau chiar si intrebari cu privire la tarife, contactati-ne cu prima ocazie prim numarul de telefon disponibil, si prin email.

Asiguram solutii profesionale de reparatii si intretinere pentru toate modelele de laptopuri si PC-uri.

Diagnosticarea  completa este primul pas pentru solutionarea cu succes a tuturor defectelor, tehnicienii nostri specializati dispun de programe si softuri de testare, astfel incat determinarea problemei sa fie cat mai precisa iar reparatia cat mai eficienta.

Optimizare – Efectuam optimizarea PC-ului sau a laptop-ului. Prin optimizare PC-ul dumneavoastra va fi mai eficient, indiferent de scopul acestuia(internet browsing, gaming, filme, programare, photo, etc…)

Upgrade – Pentru cei ce vor sa mareasca performantele unui PC-ului, dispunem de consultanta si solutii in functie de bugetul alocat si specificatiile necesare.

In fiecare casa exista un calculator sau un laptop. Uneori acestea mai cedeaza, insa o reparatie la Deton va costa mult mai putin decat achizitionarea unuia nou. Apelati la noi si cu siguranta vom putea sa va ajutam intr-un timp scurt si la un pret accesibil.

Centrul nostru de service este dotat cu aparatura profesionala, echipamente de testare si scule profesionale, astfel incat sa putem repara placi de baza, placi video, elemente de carcasa, inlocuirea display-urilor si balamalelor de laptop, mufe alimentare laptop, usb, audio, dar mai ales si serviciile de curatare de praf si schimbarea pastei termoconductoare, reparatii ventilatoare etc.

Serviciul de recuperare date este, de asemenea, disponibil in cadrul societatii noastre, cu garantia pastrarii caracterului privat a acestora. Ne straduim sa va pastram locatia si formatul lor in asa fel incat sa nu va schimbati rutina. Nu veti fi obligati in acest caz sa va refamiliarizati cu propriile dispozitive.

Back To Top